e-mailmarketing voor de culturele sector
Welkom bij MailingLijst!
Fijne en professionele e-mailmarketing
Met MailingLijst kunt u eenvoudig en professioneel uw nieuwsbrieven opmaken en versturen. Bekijk een aantal voorbeelden van nieuwsbrieven die door onze gebruikers zijn gemaakt!
 
Gebruiksvriendelijke blokkeneditor
Maak je e-mailingen met de prettige, intuïtieve blokken editor van MailingLijst. Je geeft standaard informatie op zoals titel, tekst, afbeelding en een link, en MailingLijst maakt er automatisch een fraai vormgegeven nieuwsbrief item van.
 
EM-Cultuur helpdesk, snel en accuraat!
Gebruikers van de EM-Cultuur diensten verdienen ongeëvenaarde service van onze helpdesk. Wij zien graag dat u onze diensten optimaal kunt gebruiken. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via telefoon, chat en e-mail.
 
Uitgebreide statistieken
MailingLijst beschikt over uitgebreide statistieken. Meteen na het verzenden van uw mailing beginnen de tellers te lopen. Hoeveel hebben de mailing ontvangen, hoeveel geopend, hoeveel geklikt? En niet alleen hoeveel, maar u heeft ook snelle inzage in wie er op welke links heeft geklikt.
Uitgebreide statistieken
 
Orkater
Brakkegrond
Rodehoed
Van Abbe Museum
Filmhuis Den Haag
 
Over MailingLijst
MailingLijst biedt alles wat je nodig hebt voor het opmaken, versturen en analyseren van prachtige, effectieve e-mailingen. Zeer fijne e-mailmarketing software die speciaal is ontwikkeld voor non-profit organisaties.
 Privacy Waarborg
Over EM-Cultuur
Al meer dan 35 jaar ondersteunen we not-for-profit organisaties met onze diensten: AdreZ en MailingLijst.

We zijn ISO 27001 gecertificeerd en onze diensten zijn 100% AVG proof.
ISO 27001
Wat doen we nog meer?
Relatiebeheer was nog nooit zo eenvoudig met het CRM systeem AdreZ. Al je relaties, overal binnen handbereik. Snel en eenvoudig de juiste selectie maken en direct mailen met MailingLijst.
Contact

EM-Cultuur
Damrak 68 A
1012 LM Amsterdam
T: 020 4626007
E: support[@]em-cultuur.nl